Minnen.....

Då var minnesstunden i kyrkan avklard, mycket gråt blev de.
Familjen orkade oxså sig dit, vilket jag tycker va väldigt starkt.
Dom kom direkt til kyrkan....Hjärtat stannar när jag tänker på hur det ska kännas att komma hem och se alla Calles saker..ojoj...vill inte byta.
Men jag finns här för Er!

Nu packa sen åker vi!

Tjing!

Kram"bara jag"

Ensamt ljus...

igår kl:19.00 tändes många ljus i fönstrena här i Vuollerim, till minne för Calle. Fortfarande brinner det ensama ljus utanför många hus. Även utanför familjens hus.
Imorn har dom minnes-stund i kyrkan för alla skolbarnen, dom samlades även igår morse för att prata om de som hänt. Verkligen bra agerat av skolan!
Johannes har haft de riktigt tufft, de va ju hans bästa vän som gick bort.... *lillgubben*

Idag har jag bara målat på jobbet, attans så fint de blir *just de ja, självskryt luktar illa*
Imorn ledig, ska packa för Nikka-resan. Vi tar tåget 13.06 och sen bussen, de har vi aldrig gjort förr...känna på moffa-modellen.

Annars är de lugnt som f*n....lite trött faktiskt.

Skriver kanske senare....

Kram "bara jag"

Tårar i skolan..

Idag är en sorgensdag här i Vuollerim.
En av barnen (Calle) har hastigt lämnat sin familj och vänner i stor sorg och saknad.
Endast 8 år gammal blev vår lilla solstråle.
Calle drabbades av ett elakt virus som slog ut allt i hans lilla kropp....Som det är sagts åt mig, var hans familj tvungen att igår ta det fruktansvärda beslutet att stänga av livsuppehållandet....De måste va de mest skrämande som finns.
Våra tankar finns hos Er Minna, Jocke, Jonas och Adde.Finns här om det är nåt ni behöver.

Vila i frid Calle!

Kram "bara jag"

Julklapp...

Å min Gud va jag är trött!!!
Var till Luleå idag, handlade en massa mat så nu är man fattig som en kyrkråtta igen....Men bättre att ha mat att äta än en massa dollar....Fast både och hade ju inte varit helt fel *skratt*

Oskar har varit hemma hela dagen, en kompis vred benet så nu är knät paj igen *suckar djupt* Nu får dom börja härja lite lugnare, för när de blir såna här skador är de inte bra.

Mamma åker till Australien på..torsdag tror jag de va... Fy vad avis jag är! Men hon är verkligen värd denna resa. Hoppas du får det riktigt bra kära mor.

På fredag bär de av till Nikka, ska bli jätte skönt.
Fler som ska dit?

Imorgon är de nerförsbacke igen, inte för att de varit så mycket uppför. Inspektion på hotellet, så mycket filefix har de varit. Måste få skryta å säga att jag har varit med å åtgärdat allt dom klagade på förra gången *självskryt luktar illa*
Nå M-L har städat som en demon så inte har hon varit sysslolös, tvärtom!

Aha, vad ska jag skriva mer då...?

Har världens underbaraste unge!!
Bara om de har undgått någon...
Omtänksam, snäll, ärlig, utåtriktad, hittipåig, vackra ögon (ja hela han är snygg), lite busig (men inte för mycket), aktiv.....Visst är han underbar?!
Å jag har redan en julklapp som väntar, av min älskade son så klart! Älskar verkligen dig, skitunge!

Nå nu ids jag inte sitta här nå mer...

Kram "bara jag"

Känns bra!

Känns som om detta blir en bra vecka.
Idag har jag jobbat 10-18 trots eftermiddag, inga gäster som skulle äta idag. Å de va jävligt skönt!!

Åker till Boden för att storhandla imorn, typ allt är slut hemma. Så de behövs verkligen fyllas på. Trist att åka ensam bara, försökte få med syster men jobb går så klart före.

Under kvällen har Oskar varit hemma, å de har hörts. De spelas musik så de dånar *håller för öronen*
Han har även fixat till klubban som hans brorsa Alex va så jätte snäll att skicka till honom. Tack Alex!

Jag har dammsugit och skurat huset, fy vad trist de är....Nån som känner att de skulle va jätte roligt att städa så välkommen!

Nå nu har jag skrivit lite, eller hur Stina? *blink*
Jojust de Stina, jag kommer till Kiruna luciahelgen. Få se om vi hinner träffas nåt, men jag hör av mig som jag brukar.

Si så...

Kram "bara jag"

Långt mellan gångerna..

Ja då va de fredag, äntligen!!
Å jag har Oskar hemma...eller inte kanske hemma men i byn iaf. Just nu är han på skidsko-plan, han åkte dit helt utan kompisar...och -16 grader *stort*

Veckan har gått i stort sett smärtfritt. Så klart mycket på jobbet, verkar som om de är runt de där hotellet hela livet kretsar *blää*
Haft två peronalmöten den här veckan, nu blir de inge mer övertid. Få se hur länge de håller för vi jobbar fortfarande helgerna...å de är så vitt jag vet övertid eftersom vi gör 8 tim mån-fre. Min chef kan inte riktigt alla regler så mycke tid har gått åt till att försöka lära henne....*suck*

Syster och Johannes är i Nikka, tack för att ni tog med bensin åt Oskar så han kan köra nästa helg. Vi åker nämligen till Nikka på fredag och kommer tibax på måndag, men vi tar tåget och sen buss....blitt slö på att köra bil så där långt.
Ska bli jätte skönt att få komma ut ensam med min älskade pojke. Hoppas PH är där så han får nån att va med, annars är han ju väldigt bra att sysselsätta sig själv.

Sett att en massa från Kiruna är på båt den här helgen, hoppas ni får bus-kul!

Imorgon blir det att städa inför julpyntning, är ju inte hemma nästa helg...Visst är de då man ska julpynta??? *hjälp önskas*

Mommo ringde här om dagen, riktigt kul att prata med henne. Vi surrade säkert i 30 min å de är rekord när de gäller henne. Vi ska nämligen fira jul i Nikka, mommo Ulla Jon Stina och jag.....än så länge. Oskar har ju pappa-jul så då brukar jag inte fira jul alls så detta va riktigt kul att man blev medbjuden *glad*

Hörde att moffa-gubben va så på lyset igår att han inte ens kom ihåg att sätta i tänderna. Bengt hade testat ringa och kört förbi å sett att de va nerdraget hos honom, så han ringde Anna så hon for å kollade så de inte hänt nåt. Inte hade de hänt nå mer än att gubben kollat i flaskan redan på morgonen, lagom surrig när Anna dök upp *skrattar så jag dör*
Nå de är inte så ofta det händer nu mera, så även han måste ju få ta sig en hojt.

Ja de va de...

Kram "bara jag"

Fixar de för sig...

...gjorde jag idag. En gäst till middag, men förslog att vi skulle gå på pizzan å äta istället. Sagt och gjort, pizza och cider (öl för han), sen gick vi vidare på Gästis...de va pub-kväll där. Väldigt trevlig kväll, blev 4cider och nu är jag hemma. Å de bästa då? Inte en svensk femöring slösade jag!! *snäll gäst* Fler såna här bra kvällar.

Oskar är på resa igen!!!! Nå nu är han iaf hos sin pappa och Maria, å de kan jag inte säga nåt om. Men visst saknar jag honom!

Tack Anna för att du hämtade oss och körde "gästen" till hotellet och mig hem.

Johannes va å hälsade på tidigare, spelade lite x-box och dator. Föreslog att jag skulle köra hem honom till mommo, men då sa han:
- Men moster, jag vill väldigt gärna "sparka" till mommo....
Nå så klart fick han ju de, jag hjälpte till med kläderna istället.

Stumpan och jag har försökt att prata flera gånger idag, men vi har verkligen inte varit i fas...Men Gumman, de finns fler dagar, vi hinner surra.

Nu blir de lite dumburk sen i säng,

Kram "bara jag"

Ont...

Veckorna går ganska fort som min vän Dessi skriver...
Hemma på grund av  min rygg, man är tydligen inte stålmannen. Skulle flytta nå lådor och då small de till i ryggen *pust*

Oskar va till Nikka med mommo och Bengt helgen som va, kört skoter bland tuvorna. Tydligen haft ganska roligt iaf.

På fredag va jag på hotellet och bastade, sedan spelade jag poker med grabbarna där...Spelade skjortan av dom, så nu är Oskars spargris nästan full, igen!
På lördag va Åsa och jag ut på bus. Gve och Nex, ganska trevligt som vanligt *hehe*

I söndags kom min chef hem, skönt att hon är på plats igen. Tack Anna, för att du hämtade henne från tåget!

Vad mer har hänt....?
Oskar är klar med sitt arbeta om gamla moffa, blev jätte bra. Duktig kille har jag.
Pratar om att han vill flytta till Kiruna till nästa årskurs, för att dom ska bussas...Försökt att föklara att de kan faktiskt bli roligt oxså, nya vänner och så. Självklart sätter vi ihop en till cykel som han kan ha i Jokkmokk om de känns bättre... jag hoppas han ändrar sig. Vet inte hur hans far & Maria ställer sig till allt detta. Nå de är ju ett tag kvar, "inte gråta över mjölk som inte är spilld ännu"

Pigan Emelie blir myndig på torsdag, GRATTIS Pigan!
Nu är de dags att börja tänka och planera som en vuxen, inte bara fördelar att fylla 18 år *flinar*

Kram "bara jag"



För mycket!

Ja nu va de ett tag sen jag skrev här, mycke tjat från mina vänner att jag måste uppdatera *flinar* Tycker faktiskt att Emme själv kan skriva nåt i sin blogg oxså!!

Ja de är ju höstlov så Oskar är hos pappa sin, men kommer hem imorn....de är ju söndag. Hörde precis av Maria att han varit lite krasslig (förkylning) Men ingen större fara.

Jag jobbar så ögonen blöder!!! Lämnad med ett helt hotell, Kuka & Sansar i Mongoliet och Jörgen & Stina i Chicago....Å i torsdag stack min kollega utan att säga nåt, fick ett sms 22.30 att hon inte jobbar helgen....Trevligt att nån tänker på mig. Har redan för längesedan jobbat för många dagar...för många timmar/vecka....Å de va MIN lediga helg!!!!!

Stina-Mina va en natt nu veckan som va, skönt att få rå om henne ibland. Hotellfrukost och en tripp till Luleå.

Igår bjöd mamma på middag, fläskfile och potatisgratäng *mums* Hon tyckte att vi som blitt lämnade ensamma här i byn kunde äta lite gott...Oskar i Kiruna, Anna & Johannes oxså i Kiruna...Bengt i Borlänge.


"Jag skulle så gärna vilja gifta mig om jag hade något på fötterna, far min har lovat mig strumpor och skor om jag höll mig inne om nätterna"

Nu vet jag inte mer...

Kram "barajag"

RSS 2.0