Mycket att göra men sååå trött!!

Idag har jag varit till Jokkmokk med Kuka, igen! Nu va de systemet som behövdes besökas, våra gäster drack nästan kylarna tomma igår...å jag kan lova att vissa av dom va inte så pigga imorse, snarare fortfarande full *skratt*

Oskar är iväg med kompisarna igen, kul för honom.

Jag sitter å funderar på hur mycket jag vågar lämna att göra tills imorn....kanske lika att ta sig i kragen å göra lite nytta.

Imorn ska jag och Carola försöka bleka bort mitt röda/rosa hår, är så less på de. Hoppas de inte blir orange bara, lär ju synas på Babilon då *asg*

Nu göra lite måsten.....

Kram "bara jag"

Hydral broms

Som sagt har vi en mommo utöver det vanliga!!!
Hon och Oskar beställde en massa delar till den nya cykeln, Oskar hade fått 1000kr av sin pappa så de skulle ju spenderas....Men nya bromsen hade han inte råd till nu, inte livsviktig men ett "vill ha"...så vad säger mommo då? Jo, beställ den oxså jag betalar den, du måste ju få färdig den där cykeln nån gång.
Är han bortskämd eller är det för att han har ett så stort intesse i det här med cyklar...? Kanske lite av allt *ler*

Igår pysslade Bengt och jag lite me garaget, snart är allt färdigt. Förde en massa skrot till återvinningen...städade bilen...bytte framskylt (som jag haft i bilen i 2-3 mån). Hämtade Kuka från skolan i Jokkmokk, äntligen kom hon igång med kursen.

Och gott folk!!!
Ser ut som om jag har heltid tillsvidare från och med 1 oktober *jätte glad*

På fredag åker jag och Oskar till Kiruna, jag ska på party med Carola...och Oskar ska va med sin älskade fammo,köra fyrhjuling och va i stugan. Härligt!

Tvättar kläder som en galning vill inte ha nåt liggande när man ska iväg...imorn blir det byte av sängkläder och röja resten av huset. Det är så härligt att komma hem när det är städat.


De va de.

Kram "bara jag"

Helgen gick...

...ganska snabbt faktiskt.

Fredag åkte Oskar till sin pappa, känns alltid tomt och tråkigt när han åker....Men de som är skönt är att han åker för att HAN vill och ingen annan har sagt att så ska det vara. Tror att det är lättare för barnen när dom får bestämma lite själv oxså...kanske inte i allt men dessa "saker" som när man saknar den andra familjen, och behöver få vara där.
Sen finns de ju faktiskt föräldrar som inte tycker det är så viktigt att umgås med sitt barn/sina barn, å de har jag ingen förståelse för!!!
Nu är de ju tur att Oskar har de så bra att han får komma och åka nästan som han vill. Tack Matte och Maria för att ni gör det möjligt!

Fredagkväll tog vi en drink på hotellet, eller en va de nog inte *skratt*
Lördag va de ditsättning av garageportar, blev riktigt bra! Tack Jim och Bengt för arbetet!
Bengt bjöd hela gänget på pizza på lördag, Mums!

Söndag stod jag och mor och sålde på Bilbingon, sen spelade vi. Mor den lilla rackarn vann 2000kr, grattis!
Resten av em och kvällen bestod av att vänta på att min älskade son skulle komma hem. Dom hade kört på en älg med tåget.

Idag har jag börjat jobbet 06.00 GÄSP!
Ska strax iväg med Kuka till Jokkmokk, hon ska handla och vara till Jokknet....problem med de trådlösa internet på hotellet.

Lite så...

Kram "bara jag"

Mommo som får det att hända!

Oskar måste ha världens bästa mommo!!!
Hon va och hämtade ut dessa tomma ramar, MEN passade på att beställa ett nytt nav som passar till "nya cykeln"...Vad hade vi gjort utan vår mommo?!

Har fortfarande inta hört nåt om möte med kille och hans pappa *irro*
Men igår hade alla lärare i 6:an och 7:an varit med och förklarat för alla elever att de som denna "kille" snackat om inte va ett dugg sant, så Oskar fick iaf upprättelse. Hoppas ryktet slutar nu!
En av Oskar vänner (som även varit med till Kiruna 2 gånger) hade frågat Oskar om detta verkligen va sant, Oskar sa Nej, då sa vännen att de trodde han inte heller för det lät så konstigt. De är vänner de!

Slipper köra till Luleå, blir bara till Murjek, för Sansar bestämde sig för att ta tåget. Fy vad skönt!

Jobbar 10-14 idag så Oskar får skjuts till Murjek av Jobb-Stina, tror dom kommer att ha jätte kul. Passa Er så inte båda hamnar i Kiruna, mycke svammel om de härom dagen *skratt*

Kommer att bli jätte ensamt utan min älskade son!!!

Mer senare.

Kram "bara jag"

Mulet och grått

Igår va en bra dag på jobbet, inga chefer...inga barn. Bara jag och Jobb-Stina, skönt!

Oskar och den där killen har träffats i går med rektor och sina mentorer, verkar som om de gick ganska bra...men han fortätter att ljuger även för de vuxna nu, men de blir de stopp på när jag får träffa honom och hans far *hehe*...skadeglad? JEPP!

Förde in Oskar´s cyklar så vi skulle få nav och trampor från den en till den andra, MEN de passar så klart inte...så nu har vi två tomma ramar, få se vad han bestämmer sig för *skratt*

Vet fortfarande inte vilken tid Sansar ska vara i Luleå imorn, gillar inte att dom tar för givet att jag ska ställa upp i ur och skur...men va f*n, jag gör ju de! *suck*

Okey, de va lite om oss.

Kram "bara jag"

Ny dag, nya bekymmer

Igår jobbade jag som sagt till 20.00...när jag kom hem mötte jag Oskar och Anders i dörren, dom skulle ut å cykla.
Ensam igen..suck!...så är det att ha stora barn *s* När Oskar kom strax efter 21 så gjorde vi läxorna, funkade bra.

Idag har jag varit till rektorn på skolan, lite broblem som måste lösas. En av killarna som går i klassen över Oskar har länge betett sig illa mot Oskar, så nu får de vara stopp!! Så nu sitter jag å väntar på att hon ska höra av sig om hur vi löser detta.

Va ner på jobbet och fick veta att på fredag jobbar jag 10-14, bra tid om de inte vore för att Oskar ska med tåget kl 13....måste fråga mamma om hon kan köra. Sen på kvällen måste jag köra Sansar till Luleå, han ska till Singapore igen...kom i söndags å åker redan iväg, tycker synd om Kuka. Dessa jag nu nämner är mina nya mongoliska chefer.
Jobb-Stina är här, men hon och Jörgen (mina gamla chefer, men är kvar på hotellet som hjälp) åker till Tyskland på torsdag...imorn blir ju de *skratt*

Mamma va förbi nyss och hjälpte mig med gardinerna i Oskar´s spelrum, så nu är det helt färdigt där nere.

Tänker på min syster, du har det inte lätt....
Gör som det känns bäst, finns här när du behöver nån att spy lite åt.

Undras hur de går för Stinko då? Inte hört av henne på jätte länge, säkert mycket i skolan just nu....

Föresten...måste ju berätta att igår när jag kom hem så hade nån tagit mina garageportar, bara ett hål rakt in nu....Kanske är det Bengt?! ;o) Han och Jim ska tydligen försöka få upp dom nya i helgen JIPPEY!!

Nå nu får de räcka för denna gång.

Kram "bara jag"



Då va jag oxså bloggare

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jobbar 16-20 den här veckan, blää vad trist.
Oskar har tema-dag i Jokkmokk, så han stack iväg redan före 7 för bussen gick 7.15....stackare!
Nå de va lite för den här gången....Testar ju som sagt *s*
Kramen till alla

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0