Berömda magsjukan...

Nå Oskar han blev frisk under helgen, så de har varit skola så här långt. Men jag som brukar klara mig undan nästan alla sjukor fick den på måndag, började jobba 06.00 men va tvungen att gå hem redan kl 8. Ont i magen som om nån kör en kniv och vrider om....lite bättre idag men inte såpass att jag kan jobba imorn.

Å den där cykeln då??? Jo den blev färdig igår efter att varit både till Luleå och en sväng till Jokkmokk.....TRODDE vi!!!! Kedjan drar tydligen snett...eller nåt, för den kuggar...måste den in igen...? Vi har inte verktygen för att fixa den själva. Någon som ska till Luleå på Biltema? *suckar djupt*

Anna fick vara till Luleå för att hämta min andra chef från flyget eftersom jag är sjuk. Hon fick tydligen vara rädd på vägen hem, han kör som om han stulit bilen *skratt* Jag brukar inte låta han köra nå mer, åkt till Murjek en gång å de räckte för mig...!

Kom precis på att jag glömde ringa min vän Carola, tur att hon är van *S*

Oskar har precis kommit in, hängt på UG ikväll. Nu i duschen, han bad mig stampa i golvet när jag tyckte att han varit nog länge...Min son älskar att stå ända tills varmvattnet tar slut, blir lite dyrt om de är varje gång.

Lite så...

Kram "bara jag"

Helgerna går för fort...

Då va de ny arbetsvecka imorn..Jobbar fm imorn och resten av veckan em..Måste ju hämta chefen från tåget å de kommer precis under den tiden då vi har mest att göra på hotellet, så Mona-Lisa och jag va tvungen att byta skift imorn.

Hur gick det med städningen då...? Nå, köket är helt klart, skönt för de är verkligen trist att städa kök. Men inte mycke mer gjort...tvättat en del mattor...vi har varit lite ur form här...Men jag tar rum för rum under veckan, nu är det ju lättstädat iaf.

Oskar är frisk nu, så de blir skola imorn...som de ser ut nu iaf.

Å tror ni att den där j*vla cykeln är nå färdig då...ICKE, nu upptäckte vi att fel framdrev va bortplockat och att de behövs nya trampor...Så måste försöka att komma iväg till Luleå, kanske mor ska dit i veckan...? Ska kolla. Trist att åka bara för cykeln, är ju bra om nån ända ska dit...blir lite billigare oxså ;o)

Strax är det läggdags, längtar tills jag får stänga ögonen *gäsp*

Kram "bara jag"

Helg!

Då va de äntligen helg!! Har varit förbannat trött den här veckan, och tror att nästa vecka blir likadan. Tur att man har en son som har tålamod och förståelse med sin trötta mamma.

Oskar kom hem igår. Han va dålig i magen och ville hellre vara sjuk hemma, för hos pappa vill han ju vara frisk så han kan göra saker...helgen är så kort iaf.
Han har inte behövt vara upp nåt under natten och de är ju skönt att han fått sova. Lite lös fortfarande, men inge spy.
Hur som hest är det skönt att ha han hemma.

Oskars cykel är nu nästan färdig, bara att sätta dit sadeln nu, kanske premiärtur idag *tummen upp* Blev en långdragen historia det här...och dyr! Men hellre att vi sätter pengar på ett intresse som är vettigt, hade ju kunnat va värre.

Kuka och barnen tog tåget till Kiruna igår, "krogkurs" skulle hon gå där. De va jätte lugnt på hotellet när jag kom tibax efter att kört dom till tåget. Mona-Lisa och jag jobbade samma skift för engångs skull, vi fick en massa gjort. Va ner på kvällen och tömde ut askan från pellets-pannan. Är tydligen aldrig helt ledig nå mer...

Börjar bli kallt här nu, minus nästan varje natt. Så idag MÅSTE jag putsa alla fönster...annars är de försent sen...
Så dagen tillängnas städning *trist*

Kram "bara jag"

*Pust*

Ojoj, de är inte bara lätt som en plätt när man ökar på arbetstiden till det dubbla. Lite sliten har jag varit igår och idag *pust* Nå de blir ju lite mer i börsen iaf!

Oskar är ute som vanligt. Men det blir en tidig kväll idag, han ska upp 05.30 imorn. Dom ska iväg med skolan i dagarna två, till Narvik med tåg och .....ja gissa var dom ska sova...KIRUNA... vilket äventyr för Oskar *haha* Nädå, han tycker de ska bli kul att få visa sina polers sitt andra tillhåll. På torsdag stannar han hos pappa när dom andra reser hem med tåget, skönt att få lite extra tid med sin andra familj oxså.
Så med andra ord blir jag ensam onsdag-söndag *gråt*
Nå jag får väl vinter städa huset så jag får dagarna att gå....

På torsdag åker vi med jobbet till Luleå för att shoppa till hotellet....trist men nödvändigt.

Fixade lite små fix åt syster, bra timpenning ;o)
Nu kör vi lagligt med "firmabilen", tack syster!

Mamma och Bengt ställer som vanligt upp med stort och smått, tack för att ni finns!

Ibland saknar jag en partner i livet...MEN bara IBLAND...när de behövs fixas och trixas med saker jag inte vill eller klarar. Men en bra kvinna reder sig tydligen själv *skratt*

Trött........*gäsp*

Kram "bara jag"

Jätte glad!

Har inget annat att skriva just nu mer än att: från och med imorn och till och med 31/12 har jag nu heltid!!!!!!

Kram "BARA JAG"

Mobil f*n!!!

De va ett tag sen, typ mer än en vecka! Saknat mig?! *ler*

Nå jag va ju till Kiruna förra helgen, bodde hos Carola och Johnny. Tack för husrum och trevligt sällskap.
Fredag va vi på Babylon, käkade och lyssnade på en massa bra musik. Nykter! Men ålder och jobb tog ut sin rätt, Carola körde hem mig vid 24.30 (tror jag de va). Tvättade av mig och låg och läste en stund, sen somnade jag jätte skönt...vaknade av att de va som om jag åkte raggarbil, va bara Carola och Johnny som parkerade under mitt fönster *gäsp*
Lördag va de tidigt upp, Carola skulle till läkaren och sen skulle vi på stan. Vi va oxså till hennes syster Lena och grattade på födelsedagen
Lördagskvällen tillbringade vi på klubben, jätte roligt som vanligt...bra musik som vanligt...bra med folk som vanligt. En helt vanlig kväll på klubben alltså.
Söndag vaknade jag med värsta ångesten, hade tappat mobilen på natten och inte f*n hittade jag igen den!!!! Ringde Oskars fammo vid 11-tiden och gav nummret till Carola om dom behövde få tag på mig.
Oskar och jag åkte hem med kvällståget, och där va även syster och Johannes...så vi hade sällskap.

Borta bra men hemma bäst!!

Veckan har varit jätte tung, problem på jobbet...sjukdom och svikna löften...men nu är det bättre igen.

Imorn blir de förmodligen grill-kväll (i grill-kåtan på jobbet) för Oskar och nåra polare. Kul för honom!
Men jag ska vara där nere så inte Kuka behöver tass med en massa ungdomar.

Har förövrigt inte fått igen min mobil, så nu har jag nytt nr *skönt* Med nytt nr inte borttappad telefon, de är så jobbigt att hitta igen alla nr man hade...å alla foton är ju förlorade *gråt*

Skriver kanske mer imorn...

Kram "bara jag"

RSS 2.0